Acest site folosește fișiere tip cookie doar pentru analiză.

Forme 3D

CFC DESIGN
Iasi, Romania
Cere oferta

Forme 3D si litere volumetrice polistiren

Oferiti un plus de identitate firmei dumneavoastra alegand o metoda de promovare atractiva si eficienta prin forme 3d polistiren si litere volumetrice.

Daca va ganditi sa treceti dincolo de reclamele clasice de care clientii dumneavoastra sunt deja plictisiti si cautati o metoda noua de a atrage noi cumparatori, va propunem o metoda avangardista si accesibila de a va face cunoscuti, folosind forme tridimensionale si litere volumetrice din polistiren.

Prezentati logo-ul companiei dumneavoastra, numele firmei sau acel element specific ce va caracterizeaza si va ajuta sa va desprindeti din multime, intr-un mod cu adevarat ingenios! O reprezentare tridimensionala compusa din forme 3D si litere volumetrice din polistiren expandat capteaza de fiecare data atentia trecatorilor si ramane pentru un timp mult mai indelungat in memoria acestora decat o reclama obisnuita.

Forme 3d si litere volumetrice cu peste 1000 de intrebuintari!

Data fiind natura maleabila a polistirenului extrudat si a utilajelor performante de care dispunem, putem realiza pentru dumneavoastra forme tridimensionale complexe, de mari dimensiuni, pe care sa le utilizati in decorarea locuintei, a biroului si chiar pentru promovarea afacerii dumneavoastra. Astfel va punem realiza la comanda oricare din urmatoarele tipuri de forme 3D polistiren:

Forme 3D polistiren pentru decoratiuni exterioare: balustre, cornise, glafuri, capete de stalpi, coloane polistiren.

Forme 3D polistiren pentru decoratiuni interioare: baghete polistiren, scafe decorative, figurine si obiecte din polistiren, logouri reprezentative, ornamente de interior.

Litere volumetrice polistiren: litere volumetrice polistiren expandat, litere volumetrice polistiren extrudat, litere volumetrice PVC, litere volumetrice plexiglas ( transparent, vopsit, matuit).