Acest site folosește fișiere tip cookie doar pentru analiză.

Litere tip "LAS VEGAS"

CFC DESIGN
Iasi, Romania
Cere oferta

Litere tip “Las Vegas” pentru evenimentul dumneavoastra special

Literele tridimensionale (litere voltmetrice) cu becuri cunoscute si sub numele de litere tip “Las Vegas” ofera un aspect deosebit incaperii in care veti dori sa le instalati si o atmosfera aparte evenimentului pe care urmeaza sa il sarbatoriti.

Fie ca le veti utiliza ca atractie principala in cadrul unei petreceri de familie sau ca o reprezentare ingenioasa a prestigiului firmei dumneavoastra in cadrul intalnirilor de business, literele volumetrice cu becuri vor capta deindata atentia tuturor invitatilor prin forma grandioasa si impactului lor vizual deosebit.

Litere tip “Las Vegas” eficiente energetic

Diferitele modele de litere tip “Las Vegas” pot fi echipate cu becuri albe opace de tip led, cu becuri led cu filament Hoff sau orice alt model de bec pe care vi l-ati putea inchipui. Acestea pot oferi o lumina rece si clara sau dimpotriva o serie de fascicule calde si difuze. Totul este adaptabil in functie de preferintele dumneavoastra si natura evenimentului in care doriti sa folositi litere volumetrice tip “Las Vegas”.

Echiparea literelor cu becuri obisnuite asigura un consum de 250w pentru fiecare litera de tip “Las Vegas” iar in cazul in care veti opta pentru becuri led performante consumul va fi redus considerabil. Pentru toate tipurile de litere 3D de tip “Las Vegas” se recomanda folosirea unor seturi de becuri dimabile (becuri a caror intensitate poate fi reglata) deoarece luminiozitatea redusa nu afecteaza camerele foto si astfel va permite vizitatorilor sa obtina fotografii de exceptie cu noua dumneavoastra reclama led.