Acest site folosește fișiere tip cookie doar pentru analiză.

Baghete polistiren

CFC DESIGN
Iasi, Romania
Cere oferta

Baghete polistiren pentru decoruri moderne

Fie ca vorbim despre locuinta personala sau despre biroul in care ne desfasuram activitatea, acestea sunt cu siguranta spatiile in care ne petrecem cea mai mare parte a zilei. Iar uneori, pentru a creste gradul de confort si pentru a ne oferi o stare de multumire sunt necesare mici modificari. Utilizand tapeturi, ornamente, baghete polistiren si alte obiecte decorative putem schimba radical aspectul unei incaperi oferindu-i acesteia un aer modern, primitor si reconfortant.

Puteti utiliza baghete polistiren pe orice suprafete, fie ca este vorba despre lemn, beton sau un tapet mai vechi. Acestea se aplica foarte usor, lipindu-se practic pe suprafata peretelui cu ajutorul unui adeziv special pentru baghete polistiren.

Baghete polistiren potrivite oricarei incaperi

Indiferent care ar fi incaperea pe care ati dori sa o decorati folosind baghete polistiren, acestea se vor potrivi de minune elementelor decorative si culorilor deja existente. Datorita materialului din care sunt confectionate ( polistiren expandat EPS A 200 ) diferitele modele de baghete polistiren din oferta noastra pot rezista mai multor cicluri de vopsire fara a se degrada. Conditia esentiala este sa utilizati vopseluri acrilice sau lavabile care sa nu contina solventi ce ar putea afecta polistirenul sau stratul protectiv de lac ce se aplica pe suprafata acestuia.

Decorarea incaperilor cu baghete polistiren reprezinta o metoda ingenioasa si rentabila din punct de vedere financiar prin care veti putea schimba radical aspectul casei dumneavoastra in doar cateva ore. Oferiti familiei dumneavoastra o oaza de confort si impresionati-va prietenii utilizand baghete polistiren expandat.